20.11.14

Unenägudepüüdja / Catching Dreams

Unenägude püüdjad on mulle alati nii oma välimuse kui idee poolest väga meeldinud ja suvel meie väikesaarte randades ringi kolades tekkis mul suur tahtmine ise üks valmise meisterdada, sest seal leidus lihtsalt kõike, mida selle meisterdamiseks tarvis läheb. Tulin ikka korraliku kotitäie kivide, klaasitükkide ja sulgedega koju, aga paraku võtsin tegemise käsile tükk mitu kuud hiljem ja oma kõige esimese beebi kinkisin hoopistükkis sõbrannale. Täna ikka otsustasin, et üks peab kodus ka olema!

Muide. Tegemine pole üldse mitte raske. Kasutasin enda oma valmistamiseks vana seisma jäänud tikkimisrõngast, väikest pitslina, kõikvõimalikke erinevaid paelasid, rannast korjatud kive, klaasi ja sulgesid ning lisasin juurde ka mõned pärlid ja jäin lõpptulemusega väga rahule. Eriti tore on see, et see on ainulaadne ja täpselt selline nagu mulle meeldib!

I have always loved dreamcatchers...I like the magical look of them and the whole idea of catching the bad dreams, so after I found a whole bunch of perfect stones, glass pieces and feathers on the beach, I decided that I want to make one myself. Sadly it took several months before I even started doing one and after finishing it I actually gave it to my friend for her b-day. But today I decided that enough is enough and started to make one for myself as well. And I must say, that I really love the outcome!





No comments:

Post a Comment